El nostre objectiu és implementar el vot digital per oferir la democràcia directa

Renovarem el sistema polític amb transparència

El Moviment 5 Estrelles neix degut a l'obsolescència d'un sistema polític que ja fa molts anys que necessita una renovació. No volem més promeses electorals, no volem corrupció, no volem votar un cop cada quatre anys, no volem que els polítics decideixin unilateralment quines polítiques es realitzen amb els impostos de tots.

Donem força a la veu del carrer. Som persones que tenim punts de vista diferents. La nostra ideologia política no importa, som gent de dreta, d'esquerra i de centre però tenim molts punts en comú. Volem canviar l'actual sistema, el volem renovar per tenir una democràcia molt més participativa i justa.

Proposta per Tarragona

Desgraciadament, Tarragona porta molts anys donant l'esquena al mar, al turisme, al patrimoni Romà, al comerç locals i als ciutadans. La nostra proposta consisteix en girar l'actual mirada de Tarragona. Volem portar a primera plana tots els problemes i propostes de millora que tenen el ciutadans.

Som un moviment social que coneix la ciutat, portem tota la vida deixant que els polítics prenguin decisions per nosaltres. Ens hem organitzat per donar veu a la ciutat, volem ser l'altaveu que necessita Tarragona.

Què volem?

  • Revisió del contracte de neteja i de l’horari de recollida d’escombraries. Aplicar la tecnologia Smart city al Servei de neteja (sensors, plataforma de consulta, etc…)

  • Potenciació de les zones verdes i parcs infantils. Tant el Parc de la Ciutat com el Parc del Francolí són espais amb un gran potencial per realitzar activitats. Volem incrementar la seguretat i dotar a aquests espais de zones de picnics i de restauració per crear un espai d’oci per tota la ciutat.

  • Un lloc pels joves que funcioni com un espai d’informació, orientació i assessorament per la gent jove amb espais per realitzar tallers i allotjar entitats i col·lectius juvenils.

  • Pla per la recuperació dels negocis de proximitat i el comerç local. Tarragona ha de ser una ciutat "amable” pel petit comerciant i per l'emprenedor.

  • Convertir la Tabacalera en un centre cultural que aculli tots els elements del Seguici Popular.

  • Millorar les línies de transport públic fins les platges per que siguin més directes y freqüents. Crear instal·lacions esportives a les platges per tot l’any (porteries futbol, voleibol...). Retornar les llicències musicals als quiosquets de les platges.

  • Recuperar l'espai d'oci nocturn al port esportiu de Tarragona. Aprenent dels errors que van dur al fracàs del projecte. Més seguretat, controls d'accessos, policia i càmeres de vigilància.

  • Regidors de barris per connectar amb la ciutadania. Volem crear un responsable de barri per conèixer les necessitats de la seva gent a l'hora que connectem amb les AAVV per gestionar festes actes culturals i diversos actes públics.

Descarga

Experiència, tecnologia i valor.


Renovació

Volem entrar a les institucions públiques per canviar el sistema. Som contraris a l'actual situació, però per canviar-ho necessitem fer-ho des de dins.

Decideix

Tots tenim el poder de decidir, no tenim líders, ni mitjans de comunicació, ni pressions empresarials.

Col·labora

Gràcies a la nostra eina de votacions podràs compartir les propostes amb el teu entorn.

Tria

Tria totes les propostes, pots estar a favor o en contra, la democràcia és la nostra base. Tots els resultats seran vinculants.

Revisa

Busca dins la plataforma de vots les propostes. Revisa el resultat de les votacions.

Encerta

Durem a terme totes les propostes que surtin guanyadores. Veuràs com el poder de votar farà que la teva ciutat millori.


© 2019 Tarraco 5 Estrelles, Tots els drets reservats