Contacta

Tot comença aquí. Envia'ns un correu.

info@tarraco5estrelles.org

Preguntes freqüents:

Qui som?

Som un grup de persones que mai ha exercit cap càrrec polític. La majoria hem nascut a Tarragona i coneixem molt bé la ciutat i les seves necessitats.

Tenim ideologies polítiques molt diverses i oposades a vegades però ens hem unit per donar a Tarragona tot allò que es mereix.

Tenim algun vincle amb el Movimento 5 Stella italià?

No tenim cap vincle, però és cert que va ser el nostre motiu d'inspiració.

La simbologia de les estrelles no té cap semblança amb les del moviment italià, compartim moltes propostes com per exemple el vot digital o la democràcia directa, però hi ha altres aspectes que no compartim.

Com s'ha financiat la campanya electoral?

Totes les aportacions provenen de donacions de particulars. No hem sigut financiats per cap entitat bancària, partit polític ni mitjà de comunicació.

Com puc col·laborar de forma més activa?

Envia'ns un correu electrònic i et donarem resposta el més aviat possible. Tenim diversos canals de comunicació interna i et podrem donar veu.

Com s'ha escollit el candidat?

Vam realitzar una consulta interna amb les nostres bases i es va fer una votació per escollir el nostre cap de llista. Les altres posicions s'han anat omplint a mesura que s'ha unit més gent al moviment.

Ens proposem portar el moviment més enllà?

No, ara mateix estem centrats en Tarragona. La nostra il·lusió i motivació resideix en fer una ciutat millor.

Voldries ajudar
al moviment Tarraco 5 estrelles a arribar més lluny?

La nostra aventura comença ara, però necessitem més persones que tinguin la mateixa il·lusió que nosaltres en fer una ciutat millor.


© 2019 Tarraco 5 Estrelles, Tots els drets reservats